Szegedi hírek

2024.05.03. 07:40

Ötven évesen határozta el, hogy nem lesz átlagos öregasszony - Galéria, Videó

Arany T. János

Fotó: Karnok Csaba

Egy utolsó korty szíverősítő és fájdalomcsillapító viszki után feküdt Dohor Rebeka tetoválóművész kezei alá Csányi Éva 77 éves szegedi kisnyugdíjas. Amellett, hogy megjelenésével városképi jelentőségű, közel három évtizede törzsvendég a FitWorld Fitness konditeremben, kora ellenére nem az első tetoválását készítette el az Avalon Tattoo-nál. Korábban elmesélte, hogy 50 éves korában magába roskadt, hogy mi jöhet még, ezért egyszerűen elhatározta, és ezek az ő szavai: nem lesz átlagos magyar öregasszony. Ez minden kétséget kizáróan sikerült neki.

Csütörtök fél tizenegykor érkezett a tetováló stúdióba határozott elképzelésekkel. Egy különleges madarat varratott egy különleges helyre, a nyakára. Tetoválásairól azt mondta, mind jelent valami, hazafias érzelmeit nem rejtegeti. Turulmadár, magyar címer, a hajdani Magyar Gárda oroszlánja és egy kelta szimbólum, a triskele. A legújabb, kitárt szárnyú madárra emlékeztető tetoválásáról azt mondta, a szárnyak a szabadság szimbólumai, az alatta a fekvő nyolcas a végtelen jele. 

Befutott Horváth Józsi, a főnök, aki először nem talált szavakat, majd azt mondta, Éva korosztálya nem szokott ennyire feltűnő helyre tetoválást készíttetni, ez inkább a húszas-harmincasokra jellemző. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában